Prinses Máxima Centrum
In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 650 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.
Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.

Zakenvrienden

De Foundation van het Prinses Máxima Centrum is opgericht met het doel financiële middelen te werven om alle voorzieningen mogelijk te maken, die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden en die van groot belang zijn voor de genezing van de kinderen. En daar zijn er veel van, zoals de ouder-kind kamers, sport, onderwijs, toneel, muziek maken, elkaar ontmoeten, voeding op maat, onderzoek, angst en pijn reductie, artistieke activiteiten en begeleiding & onderzoek na genezing. We creëren een tweede thuis en willen dat het leven van het kind zo normaal mogelijk doorgaat.

We willen ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven,
Carprof Valentijn draagt bij aan deze missie van het Prinses Máxima Centrum.
 

Ook sponseren wij de volgende verenigingen
- H.R.C. Rossum/Hurwenen Hoofdsponser
- D.S.C. Kerkdriel
- W.S.V. Well
- S.V. Heerewaarden
- N.I.V.O. Sparta Zaltbommel
- V.V. Herovina Herwijnen
- Voliere Kerkdriel
- Smartlappenkoor Gere Weg
- R.K.V.S.C. Veldriel
- Stichting ijsbaan Kerkdriel
- Diversen scholen en verenigingen uit de omgeving

 

978TRtMg88aPDnU0uxknYG3zDzOC63BRa8ZQGTXQ.jpeg