Over ons

“Wie wil leren hoe je bedrijfsprocessen tot in perfectie wil organiseren moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij CarProf Valentijn. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en alles is tot de kleinste details overdacht. Er is flink geïnvesteerd in goede apparatuur die het mogelijk maakt ook moderne voertuigen alle denkbare service te bieden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en aan veilig en ergonomisch werken. Het ontbreekt de medewerkers van Valentijn aan niets.” - BOVAG jury

Historie

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het dealerbedrijf was 2011 het jaar waarin Adrie Valentijn besloot om zijn droom na te jagen; een autobedrijf starten waar hij zijn eigen ideeën en visie in kwijt kon. Adrie's droom: een vooruitstrevend autobedrijf waar hij de klant laagdrempeligheid, eerlijkheid en transparantie kon bieden in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van het dealerbedrijf.

Het autobedrijf vond haar huisvesting aan de Valeton in Zaltbommel. Al snel bleek de locatie te klein en werd een naastgelegen pand bij gehuurd. Ook na deze uitbreiding groeide het bedrijf uit z'n jasje, waarna op enig moment zelfs vanuit drie (aangrenzende) panden gewerkt werd om hoofd te bieden aan de toenemende drukte. Toen er een perceel bouwgrond aan de Valeton beschikbaar kwam, werd deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. In het daarna gebouwde ruime, moderne pand kunnen Adrie en zijn team u de kwaliteit bieden waar zij voor staan.

Door zich in 2019 aan te sluiten bij het Carprof netwerk vond Autoservice Valentijn een partner bij wie zij de regie in eigen handen kunnen houden en de vruchten kunnen plukken van de ondersteuning op het gebied van o.a. marketing, leasemogelijkheden en pechhulp. “Samen zijn we sterker in de autobranche”, aldus Adrie.

Een kroon op het werk vonden Adrie en zijn team na het winnen van de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2019/2020.

Benieuwd naar Carprof Valentijn of gewoon zin in een kop koffie? Bezoek het bedrijf eens in Zaltbommel. U bent van harte welkom!

 

 Logo Carprof Logo Erkend Duurzaam Logo Klantenvertellen Logo Kentekenloket Logo Leaseprof Logo  Logo