Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy policy bekijken!

 

 • Het is Herfst - Weer veilig op weg na onze banden en ruitenwissers check!

   

Olieverbruik

Technische informatie

Motoren raken in de huidige tijd meer inwendig vervuild dan vroeger.  Dat heeft te maken met steeds strenger wordende milieueisen. Brandstoffen zijn aangepast en aan de motor zijn voorzieningen aangebracht om de belasting van het milieu te beperken.
Dit is mede de oorzaak dat er zich, ondanks het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud aan de auto, toch storingen voordoen. Die worden gesignaleerd door fijngevoelige regelsystemen zoals het EOBD-systeem. Met een reinigingsmiddel van Forté kan zowel de storing worden opgelost als de oorzaak worden weggenomen en rijdt de automobilist probleemloos van servicebeurt naar servicebeurt.

Klik hier voor meer informatie

Forté Motor Flush

Is een complex mengsel van speciale oplos-, dispergerende en reinigingsmiddelen dat aan de oude motorolie wordt toegevoegd, voor de olie verversing. Bij gebruik volgens voorschrift biedt Forté Motor Flush de volgende voordelen:

Verwijdert black en white sludge en ingedikte olie uit het motorcarter.

Reinigt en smeert de motor inwendig.

Neutraliseert de zuurgraad van de achterblijvende motorolie.

Voorkomt dat een deel van het additiefpakket van de nieuwe olie verbruikt wordt om residu van de oude olie te neutraliseren.

Reinigt zuigerveergroeven, waardoor de zuigerveren weer naar behoren kunnen functioneren.

Stabiliseert de compressie-einddrukken en de cilindervulling.

Reinigt hydraulische klepstoters en systemen voor verstelling van de nokkenastiming.

Vermindert de inwendige vervuiling via het EGR- en carterventilatiesysteem en reduceert de roetbelasting van roetfilters bij dieselmotoren.

Herstelt verloren motorvermogen en heeft een gunstige invloed op het brandstofverbruik.

Forté Motor Flush is onschadelijk voor motordelen, inclusief uitlaatgas nabehandelingsystemen. Het product is volledig compatibel met alle soorten motoroliën voorzien van classificaties en specificaties volgens ACEA, API, ILSAC en afzonderlijke automobielfabrikanten.is speciaal ontwikkeld om een motor inwendig efficiënt te reinigen, terwijl de smeercapaciteit tijdens de reinigingsprocedure behouden blijft.

Vervuilde motor

Afspraak maken

Voor info stuur ons een e-mail

Recenties

 
Forté Top End Treatment

Is samengesteld volgens de nieuwste motorolietechnologie en vele duizenden testkilometers hebben de reinigende capaciteiten bevestigd. Bij gebruik volgens voorschrift in motorolie biedt Forté Top End Treatment de volgende voordelen:

 

Verwijdert en voorkomt vernis- en harsafzettingen in fijn bewerkte motordelen zoals kleppen en hydraulische klepstoters.

 

Vermindert de vorming en afzetting van sludge in de motorolie.

 

Vermindert de aan olie en brandstof gerelateerde afzettingen.

 

Verwijdert afzettingen in zuigerveergroeven.

 

Vermindert de hoeveelheid blow-by.

 

Forté Top End Treatment is compatibel met alle soorten motorolie voorzien van classificatie en specificaties volgens ACEA, API, ILSAC en afzonderlijke automobielfabrikanten. Het product heeft geen negatieve of schadelijke gevolgen voor de katalysator of andere motordelen. Forté Top End Treatment bevat geen stoffen en heeft geen gevolgen waardoor de garantie van automobielfabrikanten kan komen te vervallen.

Wij adviseren gebruik van Forté Top End Treatment voor alle motoren die gevoelig zijn voor klepverkleving of tikken van hydraulische klepstoters, ongeacht de kilometerstand. Forté Top End Treatment kan veilig toegepast worden bij motorfietsen voorzien van hydraulische klepstoters en een natte plaatkoppeling, omdat het product de wrijvingseigenschappen van de olie niet verandert.

 

 

Contactgegevens

Autoservice Valentijn BV
Industrieterrein De Wildeman
Valeton 1A
5301 LW Zaltbommel

Telefoon : 0418 - 750 369

info@autoservice-valentijn.nl

Wij staan voor u klaar op

 • Maandag t/mVan 8:00 - 17:30 uur
 • vrijdag 
 • PauzeVan 12:30 - 13:00 uur
 •   
 • MaandagavondVan 19:00 - 21:00 uur
 • Andere avondenOp afspraak
 •   
 • ZaterdagVan 10:00 - 13:00 uur
Afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autoservice Valentijn BV | Privacy policy| Website door: Voordeelwebsite