Werkplaats

Carprof Valentijn is een universeel autobedrijf. Uw voertuig is van harte welkom in onze moderne en compleet uitgeruste werkplaats waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor zaken zoals carkits, multimedia, audio, ramen tinten, trekhaken, alarm, tuning e.d. staan wij voor u klaar. 

Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteitseisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Carprof Valentijn kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van een gratis leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel! 

 

Blijf mobiel

Wachtruimte 

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte of werken in onze business corner. De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Wifi. 

Wij zijn Carprof

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek onze vestiging voor een kennismaking. 

De voordelen van CarProf

  • Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.

  • 24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.

  • Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

  • Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

  • A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

  • Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

Werkplaats